bogoz.blog.hu

HTML

A leghíresebb teremőr

2009.12.20. 11:47 Csé*

Tabáni István.

A nép mindig boldog, ha segíthet. Főleg karácsonykor. Az jó a lelkiismeretnek.
A nép szegény gyermeke ismét győzött. Nagy fegyvertény, ha az ember ilyen karakter, akár szándékos, akár nem.

Kedves István!

Szinte már dobozban van a lemezed, meg is írták, fel is énekelték, éppen csak hogy ki kell cserélni az énekhangot a tiédre. Ez ellen valószínűleg már nem tehetsz semmit, bizonytalan természeted csak ront a helyzeten, rád fogják erőltetni akaratukat, zenéjüket, szövegüket.
Nem vagy könnyű helyzetben, hiszen egyetlen céljuk, hogy minél többet eladjanak a neveddel fémjelzett termékből, neked csak szépen kell énekelned, és szépen is fogsz, azt már tudjuk.
Ugyanezt az utat más megasztárok, kiscsillagok és lélegző médiatermékek is megjárták már, ők is szépen énekeltek, mára szinte mindannyian jelentéktelenné váltak kiváló énektudásukkal, súlytalan produktumukkal együtt.
Persze van, akinek ennyi elég, van, aki ennyire képes. Nem sokaknak adatik meg, hogy igazi nagybetűs sztárok legyenek, meg kell lovagolni a dolgot, amíg csak lehet, aztán a csillaghullás után el kell gondolkodni: jó buli volt, de most már menjünk vissza például teremőrnek vagy kezdjünk valami hasznosat a tehetségünkkel?
Mindkettő nagyon jó választás.
Ha az utóbbit választanád, arra bíztatlak, hogy keresd meg azokat az embereket, akik tartalmat és értelmet tudnak adni a tehetségednek. Rendkívül sok zeneszerző és szövegíró van, aki képes erre, de ők nagy valószínűséggel nem azok, akik az első lemezedet a celeblemez-kaptafáról lehúzzák.
Személyszerint én is sok kiváló alkotót ismerek, néha hajlamos vagyok azt hinni, hogy én is közéjük tartozom (jelen pillanatban talán inkább tehetséges zeneszerzőként, mint szövegíróként). Keress meg minket!

Sok sikert és a médiának betartó kitartást kívánok! 

2 komment

Címkék: popszakma

A bejegyzés trackback címe:

https://bogoz.blog.hu/api/trackback/id/tr51610644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amino 2009.12.21. 09:58:55

Nagyon jó bejegyzés. Nem mellesleg én is szeretnék végre látni valakit, aki tehetségkutatón kezdte és viszi is valamire. (Talán Oláh Ibolya volt még ilyen meg valaki kapott szerződést musical-szerepre.)
Az az érzésem, hogy ha egy ilyen alkalmat ezek az emberek nem tudnak megragadni, sokkal nehezebb helyzetbe kerülnek, mint ha nem is szerepeltek volna a Megasztárban/Csillag születikben, mert még az alulról építkező, lassú felemelkedés útja is bezárul előttük.
Remélem ennek a srácnak sikerül!

empatia 13 2010.12.16. 14:22:59

Jól láttad, NEHÉZ utat választott magának. Maximalista, minőségre törekszik.,és továbbra sem kompatibilis, nem is akar lenni a celeb világgal.SAJNOS, naivitása, a gyakorlati éltben valójáratlansága, lojalitása miatt nem mer, nem akar az RTL-lel szerződést bontani. Még egy évig ráncigálhatják. Mindezek ellenére, ha lassabban is mint Rajongói tábora szeretné, megy mint egy valódi csillag felfele. A nagyok, vagy. divatosak, meghívják, v. duetteznek vele, saját számai listavezetők, voltak, vannak,Platina lemeze van. és új pörgős, és saját számokat tartalmazó lemeze aranyozódik. Telt házas Syma koncert,Aréana Queen show, és mind emellett MARADT, természetes, kedves, szertni való, nem elszállt figura. Csodás Hang, csodás festmények, , hozzá méltó, komoly, SZÉP Társ, Értékes fiatalember,aki embertelen sokat, de talán nem hiába dolgozott (300 fellépés,ahol a LELKÉT is adja, a Hangjához).
Kedves Bogoz, most egy év múltán is érvényesek a soraid. Nektek is sok sikert! Talán egyszer találkoztok(vagy már megtörtént?) zenéltek Istvánnal

bogoz

A bogoz egy zenekar és épp most alakul. Ne maradj ki a sztoriból!

a bogoz honlapja

Zenét még!

Friss topikok

  • ingeborg: Nem egeszen kapcsolodik, de egy kicsit. Ez jutott eszembe: a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4... (2012.03.05. 14:31) Neked nem
  • dzsipi: hát akkor nincs más hátra: neked kell létrehozni egy menő kasza tibi rajongói oldalt:D (2011.08.24. 17:15) Hol vannak a Kasza Tibi rajongók?
  • nimbostratus: én is imádom. én meg pont azon röhögtem, hogy végre egy zenekar, amit nem énekel a közönség, mivel... (2011.04.02. 00:19) A legjobb Muse tribute zenekar
  • empatia 13: Jól láttad, NEHÉZ utat választott magának. Maximalista, minőségre törekszik.,és továbbra sem kompa... (2010.12.16. 14:22) A leghíresebb teremőr
  • Amino: Ez jó ötlet. Szerintem lennének emberek, akik pénzzel nem tudnak segíteni, de társadalmi munkát sz... (2009.11.10. 20:06) 10 millió kommentelő országa

Címkék

süti beállítások módosítása